Hold

Bolde

I forbindelse med behandlingen på klinikken, kan det være fordelagtig at benytte et holdtræningstilbud. Det kan bruges som supplement til igangværende behandling, som genoptræning efter endt individuel behandling, eller som behandling i sig selv.

I alle tilfælde vil du inden start på hold gennemgå en grundig undersøgelse af en af fysioterapeuterne. Holdet kan bruges som inspiration til selvstændig træning.

På nuværende tidspunkt findes et hold på klinikken:

  • Ryghold: Torsdag kl. 16:30-17:15

Træningen fokuserer både på bevægelighed og stabilitet, med hovedvægt på sidstnævnte. For at kontrollere end hensigtsmæssig bevægelighed, kræves en tilstrækkelig styrke fra de stabiliserende muskler. Hvis denne styrke ikke er til stede, vil der være en øget risiko for, at de enkelte led kommer for langt i yderstillinger og der opstår en irritation, forstrækning eller ”låsning”.

I træningen vil der indgå øvelser med store og små bolde, elastikker, gulvklude mm. Fysioterapeuten vil tilpasse øvelserne til hver enkelt deltager og lægge stor vægt på, at de bliver udført korrekt, så der opnås den bedst mulige effekt af træningen.

SE PRISER