Katrine Nødgaard – Fysioterapeut

Katrine Milton FysioterapiJeg er uddannet fysioterapeut i København i 2005. Har desuden en idrætsuddannelse fra Københavns Universitet. Jeg har bred erfaring indenfor fysioterapi og har tidligere arbejdet på klinik i Slangerup, på Hillerød Sygehus og som underviser.

Jeg arbejder primært manuelt og har stor fokus på en helhedsorienteret behandling af skader og smerter. Derfor er et stort led i min behandling at afdække årsagen til en given dysfunktion. Jeg har erfaring med, at korrigering af eventuelle holdningsproblematikker og uhensigtsmæssig brug af kroppen i dagligdagen, sideløbende med den specifikke behandling af skaden, giver et hurtigt og langvarigt resultat.

Foreløbigt har jeg taget kurser indenfor:

  • McKenzie
  • Manuel terapi
  • Idrætsfysioterapi