René Kiel – Fysioterapeut

René Milton FysioterapiUddannet fysioterapeut i Holstebro, januar 2011. Jeg har arbejdet her på klinikken siden juni 2011. Fra oktober 2010 til juni 2011 har jeg arbejdet for FC Midtjylland hvor jeg var tilknyttet Superliga-holdet som massør, og havde fysioterapeutopgaver oveni.

I efteråret 2012 påbegyndte jeg osteopatiuddannelsen – en uddannelse jeg efter planen har færdiggjort i løbet af sommeren 2017. Mine hovedinteresser som fysioterapeut er indenfor idræt og manuel terapi, men også mere medicinske problematikker, hvilket man arbejder med indenfor osteopatien, hvor kroppens funktion ses som en helhed mellem skeletsystem og biomekanik, kredsløb, organfunktion, nervesystem og meget andet. Derved søges en balance som, kombineret med rigtig træning, vil holde kroppen sundere i længere tid, med færre gener, eller hurtigere tilbagekomst fra skader, til arbejde osv.

Sideløbende med arbejdet på klinikken, har jeg arbejdet som fysioterapeut for Lyngbys damesenior i håndbold, samt en fodboldklub i 2. division.

Foreløbigt har jeg taget kurser indenfor:

  • Idrætsfysioterapi
  • Correction Academy
  • MT – manuel fysioterapi
  • Kinesiotaping
  • Skeletsystemets kurser indenfor osteopati, pr. september 2014