Fysioterapeut Hillerød

Fysioterapi Hillerød

Helhedsorienteret fysioterapi

Milton fysioterapi har hjulpet kunder siden 2003 og tilbyder høj faglig standard, omhu og nærvær. Vi har lokaler i et toetagers hus i nordsjælland mellem Frederikssund og Hillerød. Vores faglige vision beror på grundig undersøgelse, individuel behandling og vejledning.

Vores medarbejdere deltager løbende i kurser med fokus på manuel terapi og idrætsfysioterapi. På den måde sikrer vi et højt fagligt niveau. Vi har tilknyttet en massør til klinikken, som er hos os 1-2 dage om ugen i tidsrummet 13:00 – 17:00.

Vores kompetencer

Bolde fysioterapeut

Vi tilbyder både individuel træning og holdtræning.

Den individiuelle træning tilrettelægges i samarbejde med en af vores fysioterapeut. Vi analyserer netop din problematik, således træningsforløbet bliver skræddersyet til dine problemstillinger og behov. Holdtræningen kan benyttes som behandling i sig selv, genoptræning efter endt individuel behandlingsforløb, eller som supplering til anden behandling. Læs mere her.

Holdtræningen kan bruges som som behandling i sig selv, som genoptræning efter endt individuel behandling, eller supplement til igangværende behandling. Vores fysioterapeuter analyserer den enkelte deltager og klarlægger behov. Læs mere her.

Vi fører også produkter fra:

  • X-care
  • Tempur
  • SuperSole

SE PRISER

Mød vores behandlere

Vores behandlere har alle bred viden og stor erfaring indenfor branchen. Vi lægger vægt på grundig undersøgelse, individuel behandling og vejledning.

Du kan klikke på hver enkelt medarbejder og læse mere:

Michael Milton FysioterapiMichael K. Pedersen

 

13 minutter i bil fra Hillerød

Vores klinik ligger mindre end 15 minutters kørsel fra Hillerød – vi er altså meget tæt på dig! Kører du i bil, er der gode muligheder for parkering ved klinikken. Dette gør det nemt for dig at besøge mig. Benytter du det offentlige, tager det små 20 minutter fra Hillerød.

Kontakt os i dag!

Vores behandlinger tager udgangspunkt i en grundig analyse af dig og dine behov. Kontakt os i dag og hør hvad vi kan hjælpe dig med. Ring til os på 36 44 29 10 eller benyt vores kontaktformular til højre. Ved akutte tilfælde er det muligt, at få en konsultation indenfor 24 timer.

Adresse:

Milton Fysioterapi

Hovedvejen 26
3330 Gørløse

Tlf: 36 44 29 10
Email: info@milton-fysioterapi.dk

Telefontider:

Mandag–torsdag: 08.30-09.00
Mandag–torsdag: 12.00-13.00
Lørdag–søndag: Telefonsvarer

Ringer du udenfor vores telefontid er der mulighed for at indtale besked på vores telefonsvarer.
Vi ringer tilbage samme dag.

E-mail:
info@milton-fysioterapi.dk

Søger du en fysioterapeut Hillerød, glæder vi os til at høre fra dig.