Matias Hansen

Mathias Hansen

Jeg blev uddannet fysioterapeut fra UCC Nordsjælland i juni 2016. Efterfølgende arbejdede jeg på klinik i Brønshøj og siden december 2016 har jeg arbejdet hos Milton fysioterapi.

Jeg er helhedsorienteret i mit arbejde, så derfor kigger jeg ikke kun på de umiddelbare symptomer, men leder efter årsagen til problematikken, så du undgår eventuelle tilbagefald.

Jeg tror på, at gennem nærvær, kommunikation, grundig undersøgelse, øvelser og specifik behandling at jeg i samarbejde med dig kan opnå de bedste resultater.
Min behandling består blandt andet af led mobilisering, manipulation af led, manuel udspænding af relevante muskler – fascier og ledbånd, i stærk kombination med holdnings- og stabiliserende øvelser.

Ved siden af mit arbejde på klinikken, driver jeg et dykkercenter i København. Derfor kan jeg sagtens relatere til, hvor vigtig det er, at kroppen fungerer optimalt, og hvordan selv mindre skavanker kan påvirke din dagligdag og aktivitet og bringe dig i ubalance. Om det er på arbejdspladsen, under vandet eller på løbeturen.

Til at dygtiggøre og videreuddanne mig indenfor det manuelle felt startede jeg på Manuel Terapi uddannelsen i september 2017 og færdiggører denne i sommeren 2021. Jeg har desuden taget Mulligan kurser.