Jørgen

Uddannet fysioterapeut fra københavns professionshøjskole i 2022. Har arbejdet i Milton fysioterapi siden august 2022. Jeg er en fysioterapeut der arbejder ud fra en patientcentreret tilgang, hvor dine behov og ønsker, indgår som centrale punkter i behandlingen. Jeg arbejder på at den underliggende årsag til dit problem skal løses, så vi bedst muligt undgår tilbagefald.

Min undersøgelse er grundig og involverer alle aspekter af dit liv og hverdag, så vi bedst muligt får afdækket, hvordan dit problem påvirker dit liv og hvordan vi løser det på bedste vis. Behandlingen består af en kombination af manuel terapi og øvelser, hvor vi skræddersyr fysioterapien så den passer bedst til dit specifikke problem.

Behandlingen tager udgangspunkt i god kommunikation og samarbejde, hvor vi finder den bedste løsning til dig. Mine kompetencer strækker sig til hele kroppen, hvor jeg har erfaring med et bredt spektrum af problematikker.

Jeg har erfaring indenfor mange forskellige aktiviteter herunder: Vandring, bjergbestigning, klatring, kampsport, fodbold, ketcher sport og styrketræning. Disse kompetencer giver mig et indblik i de specifikke krav dine aktiviteter kræver og hvilke krav der bliver stillet til dig i din sport.

Jeg holder mig opdateret på den nyeste viden indenfor fysioterapien og sport, gennem videnskabelige artikler og fagblade. Herfra finder jeg den viden, som kan guide os til den bedste behandling. 
Hos mig får du en fysioterapeut der er smilende, lyttende, som hører dine problemer og hjælper dig med at løse dem.